Klankkleur
KlankHarmony.nl

Wie ben ik?

Enige jaren geleden werd ik voor het eerst ‘verliefd’ op de onwaarschijnlijk mooie, intrigerende en ontspannende samenklanken van de diverse klankschalen en gongs die ik hoorde. Elke klankschaal heeft een eigen samenklank door een mix van onder- en boventonen. En die doen gewoon iets met me.

Ik was verkocht en wist direct dat ik hier mee wilde werken. Ik heb daarna de opleiding tot klankmasseur bij KlankKleur, de Nederlandse Peter Hess Academie voor  Klankmassage-Therapie, gevolgd en met succes afgerond (2010).

                                                                

 

Bij mij kun je dus terecht voor een Peter Hess-klankmassage. De massage kent meerdere effecten. Klankmassage kan leiden tot een diepe ontspanning. Deze kan bovendien een dagenlange nawerking hebben. Ook kan de massage  emoties naar boven brengen en kan ze je mogelijk helpen wat meer inzicht te krijgen in wat je werkelijk zou willen in je leven. Daarnaast is klankmassage is een streling voor het oor.

Ik nodig je uit om mijn website verder in te duiken. Wellicht word je geïnspireerd en nieuwsgierig naar meer en ontmoet ik je eens in mijn klankkamer of bij je thuis.

Terug naar de homepage

KlankHarmony

Klankmassage Groningen

Powered by CouchCMS