Peter Hess methode
KlankHarmony.nl

KlankHarmony

Waarom zou je een klankmassage willen?

Er zijn diverse redenen voor het willen ondergaan van klankmassage(s).


Cadeautje voor jezelf.

Je kunt de klankmassage zien als een cadeautje aan jezelf.  Je wilt gewoonweg iets goeds voor jezelf doen: bijvoorbeeld een diepte ontspanning beleven, energie tanken en je zelf weer als positief ervaren.

Ondersteuning bij verbetering van je gezondheid.

Ook kun je de klankmassage zien als ondersteunend bij diverse langdurige klachten. Wellicht ervaar je teveel en langdurige stress als gevolg van een te hoge werkdruk. Of je maakt je ernstig en langdurig zorgen. Dit kan je levenskwaliteit negatief beïnvloeden. Je balans of innerlijke harmonie is dan verstoord. Dat maakt je mogelijk minder gelukkig en vatbaar voor ziekte.


Dan kan -volgens Peter Hess- de Klankmassage worden ingezet als een werkzame gezondheids-bevorderende ontspanningsmethode. De klankmassage kan helpen bij het zelfgenezend vermogen van ons lichaam: iedere cel en elk orgaan in het lichaam ondergaat een zachte klankmassage en kan daardoor haar oorspronkelijke balans hervinden.


Na een aantal massages kan de oorspronkelijke balans en(daarmee) ook een betere lichaamsontspanning en een meer positieve levenshouding worden bereikt. Klankmassage biedt je daarmee de mogelijkheid om op een bijzondere en prettige manier bewust bezig te zijn met je eigen welzijn en gezondheid.


  

Een klankmassage is vooral gericht op ontspanning. Het kan echter voorkomen dat je je door de klankmassage bewust wordt van blokkades of pijnpunten in het gevoelsleven.  In dat geval kan ik je desgewenst doorverwijzen. Ook kunnen we vervolgconsulten afspreken.


Vooral als je meerdere klankmassages neemt kan het meer positieve ervaringen opleveren, zoals:


- verbetering van de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen

- vermindering van gevoelens van pijn en beklemming

- verhoging van het gevoel van energie

- verhoging van het gevoel van levensvreugde

- meer inzicht in hoe je de dingen in je leven doet of wat je anders zou willen; daarmee kan de klankmassage onderdeel zijn van jouw ontwikkelingsproces.


De klankmassage, zoals ik die geef en waarbij ik de Peter Hess methode volg, is niet gericht op therapeutische doeleinden, maar kan wel ondersteunend zijn bij elders gevolgde therapie.

Wanneer ik de indruk heb, dat je beter naar een arts of therapeut zou kunnen gaan, zal ik je dat aangeven.

  

Terug naar de homepage

Klankmassage Groningen

Powered by CouchCMS